Valtuustoryhmä SDP+Vihreät

Kunnanvaltuuston kolmas kokous kuntavaalien 2021 jälkeen oli 8.11.2021. Kokouksen jälkeen otettiin ryhmäkuva valtuustoryhmästämme.

Kuvassa vasemmalta lukien ovat Matti Mäntynen, Jonna Kähkönen, Pentti Suni, Pirkko Möntti, Markus Haukka, Juha Kontturi, Marja Kauppinen, Mari Hälinen, Leena Nyyssönen, Kimmo Perkiö, Sini-Tuuli Muttonen ja Sari Pottonen.

 

Kunnanvaltuuston pöytäkirjat ja esityslistat löydät Kontiolahden kunnan sivuilta

https://www.kontiolahti.fi/web/guest/esityslistat-ja-poytakirjat

 

Kunnallisjärjestön kokous

Kontiolahden sosiaalidemokraatit kokoustamassa Juliessa 11.7. Uuden valtuustokauden luottamushenkilöpaikat jaossa.

 • Sano se someksi -koulutus 11.2.2021


  SDP Joensuu ja Savo-Karjalan piiri järjestää yhdessä webinaarin ”sano se SOMEKSI”. Joensuun Mailan sisällöntuottaja Joona-Pekka Hirvonen alustaa ensin noin tunnin, ja kertoo JoMan sosiaalisen median menestystarinasta ja opastaa, miten somessa kannattaa mainostaa, millainen mainos erottuu ja mikä on esim. algoritmi ja miten se toimii. Tämän jälkeen tutustutaan kuvankäsittelyohjelma Canvan käyttöön, ja tehdään yhdesssä helppoja somekuvia.Jokainen piirin jäsen ja kuntavaaliehdokas saa liittymislinkin sähköpostiin.

 • Demarinuoret


  Demarinuoret on valinnut kontiolahtelaistaustaisen Juuso Myllerin, 26, Savo-Karjalan Demarinuorten järjestösihteeriksi. Myller tulee työssään vastaamaan Savo-Karjalan Demarinuorten piirin toiminnan, talouden ja hallinnon koordinoinnista 23. marraskuuta alkaen. Myller on toiminut aiemmin järjestötehtävissä Itä-Suomen yliopistolla mm. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston varajäsenenä ja hallituksen jäsenenä.

 • Kontiolahden demareiden kuntalaiskysely

  Lähetimme kaikkiin koteihin Kontiolahdella kuntalaiskyselyn Kontiolahden palvelujen toimivuudesta ja kehittämisideoista. Tällä viikolla teemme yhteenvedon kyselyn tuloksista. Julkaisemme yhteenvedon täällä ja Facebookin sivuillamme.

17. Helmi, 2021
16. Helmi, 2021
16. Helmi, 2021
25. Marras, 2019

Juha Pakarinen Savo-Karjalan sosialidemokraattisen piirin varapuheenjohtajiksi

Lehmon työväenyhdistyksen puheenjohtaja Juha Pakarinen valittiin Nurmeksessa Savo-Karjalan sosialidemokraattisen piirin 1.varapuheenjohtajaksi. Kontiolahden sosialidemokraatit onnittelevat Juhaa ja toivottavat menestystä antoisaan ja vaativaan tehtävään.

Kontiolahden sosialidemokraatit valitsivat uudeksi kunnallisjärjestön puheenjohtajiksi Juha Pakarinen syyskokouksessaan 2019.

Järjestö kiittää kymmeniä vuosia järjestöä luotsannutta kunnallisneuvos Pertti Haukkaa erinomaisesta työstä meidän sosialidemokraattien johtamisessa Kontiolahdella.

16. Helmi, 2021

Videota ei löydy

 • Savo-Karjalan uusi piirihallitus kokoustamassa Joensuussa

  Kontiolahden sosialidemokraattinen ryhmä on hyvin edustettuna uudessa piirihallituksessa. Piirihallituksen jäseneksi valittiin syksyllä 2017 Matti Mäntynen ja varajäseneksi Leena Nyyssönen. Piirihallitus kokousti nyt tammikuussa Joensuun työväentalolla. Kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen kävi kertomassa Arkadianmäen kuulumiset ja sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän työstä.

 • Kontiolahden demarit: Lehmon terveysaseman lääkäripalvelut säilytettävä


  Kontiolahden sosialidemokraattien kunnallisjärjestön puheenjohtajana jatkaa Pertti Haukka. Varparannalla 30.11.2017 pitämässään syyskokouksessa järjestö otti kantaa Kontiolahden sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestämiseen. Kannanotossa todetaan, että kasvava kunta ja kuntalaisten palvelutarpeet huomioiden Kontiolahden kirkonkylällä tulee säilyttää jatkossakin laajan palvelun terveyskeskus vuodeosastoineen ja lisäksi sosiaali- ja terveysaseman palveluyksikkö lääkäripalveluineen Lehmossa.

 • Koko kansan vappu

  Koko kansan vappu
  Kontiolahden torilla 1.5. klo 13

  Tilaisuus alkaa työväenyhdistysten 320-juhlavuoden marssilla
  kunnantalon pihasta klo 12.30.

  Puheen pitää kansanedustaja Riitta Myller.
  Tarjoamme vaalivoiton innoittamina vappusoppaa sekä simaa ja munkkeja.
  Lapsia odottaa pomppulinna. Arpaonneakin voi kokeilla.


  Me kontiolahden demarien kunnallisvaaliehdokkaat
  kiitämme kaikkia äänestäjiämme sekä toivotamme
  hyvää vappua kaikille kuntalaisille.

  Järj. Kontiolahden sos.dem. kj.

Juhlatunnelmia

Vainoniemen huvilalla 22.7.2016 Leena Nyyssösen syntymäpäivillä. Kuvassa vasemmalta: Pirkko Möntti, Anne Mannonen, Kristiina Hyvärinen, Marja Kauppinen, Miitri Sivonen, Sanni Kiiskinen, Anna-Maija Sivonen, Leena keskellä, hänen takanaan Mika Kuusela, Sirpa Pakarinen ja Riitta Himanka, Jere Penttilä ja Jyrki Rautiainen. Laulamassa edessä Mari Hämäläinen. Kuva: Vesa Kuronen.

Koko perheen Kesätapahtuma satamassa 30.7.

Tule nauttimaan kesäisestä luonnosta ja veden äärellä olemisesta kanssamme Kontiolahden satamaan lauantaina 30.7. alk. klo 12.

Satamassa on tarjoilua, ohjelmaa, lapsille on pomppulinna ja ohjelmatarjonnan helmi: lasten oma karaoke!

Nyt sitten kaikki lapset lauluja harjoittelemaan/ opettelemaan ja sitten vaan satamassa mikki käteen😊. Kontiosouvarit myös esiintyvät. Aikuisille on lisäksi tiedossa tietokilpailu. Nyt sitten aikuiset Kontiolahden historiaan ja asioihin tutustumaan, koska kysymykset ovat enimmäkseen Kontiolahtea koskevia kysymyksiä.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Suomen suvesta kanssamme!